Coatcontrol/projecten

In de 130 jaar van Mermans Verf, zijn er al veel opmerkelijke projecten voorbij gekomen. In een ver verleden valt te denken aan verf voor Vincent van Gogh tot recentere projecten zoals de "Poolsetank" in Breda of the Light House van Aldo Rossi. Maar ook voor een industiele megakraan.

 

 1. Coatcontrol

  Coatcontrol produceert revolutionaire zelfklevende high performance coatings, unieke duurzame zelfklevende verf op rol.
  Het is te leveren in iedere Ral,NCS, Sikkens kleur.
  En wordt toegepast op kunststof, aluminium, hout en gevelbeplating.
  Voor meer informatie ga naar www.coatcontrol.nl
 2. Coatcontrol opleidingen

  Voor een optimale duurzaamheid wordt Coatcontrol verwerkt door gecertificeerde applicatiebedrijven. Middels een workshop is de bestaande vakkennis verder doorontwikkeld voor het aanbrengen van Coatcontrol. De workshop is samen ontwikkeld met en wordt verzorgd door de vakopleiding schilders,
  Schilder^ SCOOL.
 3. Onderhoud: the Light House van Aldo Rossi

  De beplating van deze vuurtoren, is tijdens een ingrijpende renovatie, verwijderd en met 2 componenten polyurthaan coating gespoten.

  De toren in een kunstwerk van de kunstenaar Aldo Rossi en is gemaakt in 1985.
  Het staat in de singel bij het Valkenberg in Breda.
 4. 'Poolse Tank'

  Deze Duitse Panther tank werd in 1945 door de Poolse bevrijders van Breda geschonken aan Breda. Tot 2004 was de tank in originele staat. De restauratie in 2004, door Visker straal en coatwerken b.v., heeft er een prachtig monument van gemaakt. Wij hebben de originele kleuren weten te achterhalen en hij is op ons advies in een speciaal verfsysteem gespoten.