Industriële verf is geschikt voor diverse toepassingen zoals trailers, machines, frames, tractoren, hekwerken, constructies etc. Het biedt voldoende bescherming en is zeer slijtvast. Wij adviseren u hierin graag.

Wij bieden een ruime keus aan professionele industriële verf. Vanaf 1 liter verpakking in een eenvoudige 1 component tot een 2 componenten. Van primer tot aflak in hoogglans en zijdeglans. Tevens kunnen wij voor u de industrielak afvullen in een spuitbus, wat handig is om een object bij te werken.

Bent u actief in de hout- of metaalbewerking en zoekt u speciale toepassingen op het gebied van de lak-, verf- of vernis verwerking? Wij zijn erin gespecialiseerd om samen met u de juiste keuze te maken en goede oplossingen te kiezen. Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd om voor elk vraagstuk een passende oplossing te bieden. En binnen onze organisatie hebben wij speciaal opgeleide medewerkers om u te ondersteunen.

Bij eventuele vragen op dit gebied neem dan gerust contact met ons op. Wij voeren het motto ” gaat niet, bestaat niet”  en zullen naar een oplossing voor u gaan zoeken.