Wij bieden een uitgebreid assortiment synthetische autolakken. Op kleur gemaakt en in de hoeveelheid die u wenst. Klaar terwijl u wacht!

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij het voor u zelf afvullen in een spuitbus of, indien het mogelijk is, kiezen voor een standaard spuitbus. Natuurlijk leveren wij ook de bijbehorende producten, zoals schuurpapier, plamuren, primers, verdunningen, spuitpistolen, poetsmiddelen, 3M procucten.

Mocht u niet over een kleurnummer beschikken (deze staat meestal in de auto) dan is dit geen probleem. Wij kunnen voor u een staal inscannen met onze speciale spectrofotometer voor autolakken en hem alsnog voor u  maken. Hiervoor dient u wel een kleine leveringstijd in acht te nemen.
De autolak die wij leveren is van het merk Standox, alle metallics-, parelmoer en effen is basislakken tevens uni kleuren in 2k lakken.
Onze eigen kleurmakerij staat garant voor een goede kleurcontrole. En ook uit de hand”gemaakte kleuren voor de auto industrie worden nog steeds toegepast, eventueel met behulp van een spectrofotometer. Heeft u nog vragen over autolak aarzel dan niet en bel ons direct: 076 571 4360.